Backdrop bruiloft huren | Een betoverende achtergrond

Wat super dat je op zoek bent naar het huren van een backdrop op je bruiloft of feestje.

Mensen zoals jij zijn van de extra details en wij helpen je natuurlijk graag verder om dat te bewerkstelligen..

In onderstaande blog geven wij verschillende tips over het huren en toepassen van een backdrop op een bruiloft of feest! Het betreft hierbij vooral onze kant en klare backdrops van stretchdoek,welke ideaal zijn te gebruiken als achtergrond voor photobooths.

Waarom mensen kiezen voor het huren van een backdrop?

Foto’s zijn doorgaans het aandenken aan jouw feest of bruiloft. Overal en nergens maken mensen de leukste foto’s, waarbij ze continue op zoek zijn naar een manier om deze foto’s nog sprankelender te maken.. Het is uiteindelijk toch een ultieme herinnering aan jouw event.

Juist om deze reden verhuren wij vrijstaande backdrops welke ideaal zijn te gebruiken bij een photobooth of een Polaroid fotohoekje. Met deze backdrops weet je zeker dat iedereen sprankelend op de foto kan.

Bij het kiezen van de juiste backdrop raden we 3 punten aan om te overdenken.

  1. Thema en Kleurenschema: Kies een backdrop die past bij het thema en kleurenschema van je bruiloft of feest. Dit zorgt voor een samenhangend en visueel aantrekkelijk geheel.
  2. Afmetingen en Locatie: Let op de afmetingen van de locatie waar je de backdrop wilt plaatsen. Onze backdrops zijn 2,1 x 2,1m en passen doorgaans op iedere locatie.
  3. Persoonlijke Touch: Overweeg om een gepersonaliseerde backdrop te creëren met bijvoorbeeld jullie initialen, belangrijke datums, of een citaat dat veel voor jullie betekent.

Welke verschillende type backdrops verhuren jullie?

Momenteel verhuren wij 15 verschillende type backdrops, voorzien van een vaste print.

In het onderstaande overzicht kan je zien hoe gaaf deze zijn. Voor ieder type feest is er eigenlijk wel een mooi backdrop te huren. 

photobooth achtergrond roze glitter

De afmeting van deze backdrops is 2,1 x 2,1m en eigenlijk wel op elke locatie te plaatse.

Het buizenframe is gemaakt van aluminium en daarmee super licht! Dat is natuurlijk handig voor de postbode, maar ook voor de persoon die de backdrop op gaat zetten. De achterwand zelf is gemaakt van strechdoek, waarop het patroon is geprint. Een zeer groot voordeel van stretchdoek is wel dat het zeer strak gespannen staat, waardoor er geen vouwlijnen of onregelmatigheden op het doek zichtbaar zijn.

Het doek is dubbelzijdig geprint, waardoor je eigenlijk 2 verschillende backdrops voor de prijs van 1 huurt:) Gaandeweg het feest kan je altijd beslissen om de backdrop om te keren en gebruik te maken van de andere print.

Veel gestelde vragen bij de verhuur van backdrops

Hoe zit het met de verzending en retour?

Onze backdrops zijn deelbaar en daarmee eenvoudig per post te versturen. Je huurt de backdrop voor 1 dag, maar deze wordt al enkele dagen vooraf bezorgd. De eerstvolgende werkdag na jouw event kan je de backdrop weer retour sturen met het bijgeleverde retourlabel. Simpeler kunnen we het niet maken.

Woon je dichtbij Purmerend? Dan kan je de backdrop ook bij ons ophalen, je krijgt dan ook direct uitleg over het opzetten.

Is deze backdrop eenvoudig op te zetten?

Onze vrijstaande backdrops zijn zeer eenvoudig door een persoon op te zetten. In de onderstaande video leg ik je natuurlijk uit hoe jij zonder stress een backdrop op kunt zetten:)

Verhuren jullie trouwens ook photobooths?

Naast te gekke backdrops verhuren wij inderdaad ook photobooths! Bekijk hier alle photobooths die wij verhuren. Maar, natuurlijk kan je de backdrop ook huren als je geen photobooth via ons huurt. Zo maken we jouw belevenis toch nog net wat leuker.

Plaats een reactie

Item added to cart.
0 items - 0.00
× Hoe kan ik je helpen?