Backdrop frame huren voor je bruiloft?

Waarschijnlijk heb je op Pinterest al veel plaatjes voorbij zien komen van ongekend mooi gestylede bruiloften. Een van de trends die we zien is toch wel het backdrop frame dat veelal geweldig wordt gedecoreerd met droogbloemen, echte bloemen of tule.

Zelf zo’n frame kopen is natuurlijk altijd een optie, maar een backdrop frame huren is voor bruiloften en partijen veelal nog een veel betere mogelijkheid. Omdat je het frame doorgaans maar een enkele dag gebruikt is het voordeliger en natuurlijk ook nog eens een stuk duurzamer om te huren.

Omdat je in Google waarschijnlijk de termen ‘Backdrop huren, backdrop bruiloft huren of backdrop verjaardag’ hebt gebruikt, zal ik je in deze blog eventuele toepassingen van onze backdrop frames laten zien, in de hoop je te inspireren.

Wat voor backdrop frames verhuren jullie?

Momenteel verhuren wij een tweetal verschillende soorten backdrop frames, die veel worden gehuurd voor bruiloften, verjaardagen en jubileumfeestjes.

De frames zijn beiden goudkleurig en gemaakt van metalen buisprofielen. Daarmee zijn de frames ongekend stevig, maar toch nog goed te hanteren. De ene backdrop is rond, de andere achterwand is zeshoekig.

Aan de onderzijde van de frames worden twee poten bevestigd, waardoor de frames ongekend stevig op de vloer staan.

De hoogte van de frames is maar liefst twee meter en juist door deze hoogte zijn de frames echt heel erg geschikt om in de avond te gebruiken als backdrop voor een fotobooth.

backdrop frame huren zeskant hexagonaal
Zeshoekig backdrop frame
backdrop-cirkel-huren-bruiloft-achterwand
Cirkel backdrop frame

Waar kan ik het backdrop frame precies voor gebruiken?

Backdrop frames voor bruiloften worden gaandeweg de dag op verschillende plekken gebruikt. Allereest natuurlijk tijdens de ceremonie: hoe geweldig is het als het backdrop frame schitterend gedecoreerd achter jullie staat? Ik weet zeker dat de huwelijksfotograaf hier heel blij mee zal zijn.

Zo’n frame kan echt een geweldige toevoeging zijn aan de gehele styling van de bruiloft.

Omdat het frame goed te vertillen is en ook simpel uit elkaar gehaald kan worden, wordt het frame gaandeweg de dag veelal versleept. Zo kan het ook weer als decoratie bij de receptie dienen en vooral ook als achterwand bij een eventuele fotobooth of Polaroid fotohoekje.

Zo sla je twee vliegen in één klap en behoud je daarbij ook nog eens dezelfde styling elementen in de foto’s uit de fotobooth.

backdrop frame fotobooth

Hoe gaat het huren van een backdrop bruiloft frame in zijn werk?

Het huren van een backdrop bruiloft frame is super simpel! Stuur ons een berichtje via info@feestbelevenis.nl, met daarin de gewenste huurdatum en het type frame dat je graag zou willen huren. Wij checken daarop de beschikbaarheid van het desbetreffende frame en koppelen dat binnen 24 uur terug. Is het frame beschikbaar, dan kan je het geheel via de website bestellen.

Hoeveel dagen kan ik het gehuurde frame gebruiken?

Onze huurperiode bedraagt vijf dagen! Zo heb je doorgaans voldoende tijd om het frame voortijdig op te halen en hoef je het ook niet meteen de volgende ochtend retour te brengen.

Dat is fijn toch?

Versturen jullie het frame ook per post?

Ons cirkelvormige en zeshoekige metalen backdropframes kunnen alleen worden opgehaald op onze locatie in Purmerend. Het frame past doorgaans in iedere auto, het langst deel bedraagt twee meter.

We bieden ook de optie aan om het frame vanuit Purmerend naar jouw locatie toe te brengen en het op locatie netjes voor jullie neer te zetten. We rekenen dan reiskosten à 0,40 euro per gereden kilometer door.

Wat is er naast een backdrop huren nog meer leuk?

Tegenwoordig zien we ook steeds vaker dat mensen naast een backdrop ook gebruik maken van rasterpanelen. Dit is een nieuw product in onze webshop waar we helemaal blij van worden!

Een rasterpaneel is een superhandige tool om je feestdecoratie aan op te hangen. De panelen zijn er in verschillende soorten en maten zodat je er bijvoorbeeld perfect ballonnenbogen aan kunt hangen. Ballonnenbogen verkopen we in verschillende soorten, maten en kleuren en deze zijn echt super te gebruiken als toffe backdrop voor je Polaroid feestfoto’s!

Backdrop frame huren grid ballonnenboog

Ik hoop je met deze blog weer enorm te hebben geïnspireerd! Mocht je niet kunnen wachten om een backdrop frame te huren voor je bruiloft, verjaardag of feest, klik dan snel op onderstaande knop om met ons in contact te komen!

Plaats een reactie

Item added to cart.
0 items - 0.00
× Hoe kan ik je helpen?