Enveloppendoos bruiloft

Wat gaan jullie voor huwelijkscadeau aan jullie gasten vragen? Tegenwoordig vragen veel bruidsparen een financiële bijdrage in de vorm van een envelop. Soms met als doel om de bruiloft mee terug te betalen, of om een geweldige huwelijksreis te maken. Wat je er ook mee gaat doen is jullie keuze, maar het is wel zo fijn als de enveloppen goed worden bewaard in onze ‘enveloppendoos bruiloft’.

Een bruiloft enveloppendoos is eenvoudig op de cadeautafel neer te zetten, waarmee het voor iedere gast duidelijk is dat ze daar hun envelopje in kunnen doneren. Door de vele soorten en maten sluiten de meeste enveloppendozen naadloos aan bij jullie trouwdecoratie.

De meeste cadeaudozen voor de bruiloft zijn gemaakt van karton, maar in ons assortiment is ook een acryl enveloppendoos opgenomen.
Zelf een enveloppendoos voor je bruiloft maken kan natuurlijk ook altijd, met onze leuke vlaggenlijntjes laat je iedereen dan eenvoudig zien dat dit jullie cadeaudoos is.

Zorg er na afloop van alle felicitaties natuurlijk wel voor dat een aangewezen persoon de enveloppendoos even op een veilige plek neerzet.

Item added to cart.
0 items - 0.00
× Hoe kan ik je helpen?