Een enveloppendoos voor jullie bruiloft

Maandelijks krijgen we nieuwe producten binnen om toe te voegen aan onze webshop. Hoe leuk is het om zo nu en dan eens een artikelenrange wat nader te bekijken en alle mogelijkheden daarvan te onderzoeken. In deze blog nemen wij de range ‘enveloppendoos bruiloft’ onder de loep.

Waarom een trouwkaartenbox op je bruiloft?

Een enveloppendoos of kaartendoos is tegenwoordig eigenlijk niet meer weg te denken op bruiloften en huwelijksverjaardagen. Steeds vaker vragen bruidsparen een financiële bijdrage in de vorm van een envelop. Wellicht om de bruiloft iets af te kunnen betalen, of om er de huwelijksreis naar die ene droombestemming mee te kunnen betalen. Wat je er uiteindelijk mee gaat doen is natuurlijk jullie keuze, maar fijn is het wel als alle enveloppen goed worden bewaard.

Waar mensen vroeger een mandje op een tafel neerzetten, moet tegenwoordig zelfs de enveloppendoos passen bij de trouwdecoratie. Groot gelijk natuurlijk, want daarmee wordt de styling op je huwelijksdag nog completer. Door de steeds groter wordende vraag naar enveloppendozen is de diversiteit van de dozen ook enorm toegenomen. Er zijn vele verschillende trouwkaartenboxen te koop, er is er altijd wel een die in het thema van jullie bruiloft past. Of je nu houdt van bohemien, modern of toch kiest voor een botanische ‘touch’.

Enveloppendoos bruiloft goedkoop cadeaubox huwelijk

Nog een voordeel van een enveloppendoos

Trouwen is al zo duur en natuurlijk kan je soms ook besparen op wat extra trouwdecoratie. Een mogelijkheid hierin is natuurlijk om alle enveloppen direct in de binnenzak van je man z’n colbert te bewaren. Het is dan natuurlijk niet te hopen dat hij op de dansvloer gaat staan springen en dat zo alle envelopjes op de vloer vallen.

Nee, voor de juiste ‘inzameling’ van de huwelijkscadeautjes is een enveloppendoos op de cadeautafel toch eigenlijk wel een must have. Zo’n mooie enveloppendoos zorgt ook gewoon voor een extra stukje styling dat perfect kan passen bij de bruiloft decoratie. Groot voordeel is natuurlijk ook dat jullie gasten er ook een envelop in kunnen stoppen als jullie zelf heel even aan het dansen zijn.

Let er natuurlijk wel op dat de enveloppendoos wel in het zicht van andere mensen blijft. Een tip daarbij is om de doos na binnenloop van alle gasten op een veilige locatie op te bergen of ergens in de zaal neer te zetten.

Een enveloppendoos is natuurlijk ook te gebruiken om wedding wishes of adviezen van jullie gasten in te verzamelen! Al jullie gasten kunnen dan een mooie huwelijkswens, advies of leuke herinnering opschrijven en in de doos stoppen. Het zal geweldig zijn om alle lieve berichten na jullie huwelijksdag terug te lezen!

The day after

Ervanuit gaande dat jullie niet de enveloppendoos hoeven te gebruiken om de feestlocatie direct na afloop te betalen, zou ik je aan willen raden om de cadeaus pas de volgende dag te bekijken. Een huwelijksdag is vaak al zo intensief, de volgende dag zal je er echt meer van genieten.

Vraag daarom aan je ceremoniemeester of zij/hij de cadeaus + enveloppendoos veilig zou willen stellen en de volgende dag bij jullie zou willen afleveren. Jullie kunnen dan in alle rust de cadeaus bekijken en hopelijk genieten van de ‘opbrengst’ uit de enveloppendoos.

In het onderstaande filmpje laat ik je een van onze enveloppendozen zien. Deze enveloppendoos is gemaakt van stevig karton en super eenvoudig in elkaar te zetten. Daarmee valt deze kaartendoos ook echt in de zoekterm ‘enveloppendoos bruiloft goedkoop’.

Ook te gebruiken als fotodoos?

Heel soms zien we ook dat mensen de enveloppendozen naast een photobooth neerzetten. Het idee daarbij is dan dat de gasten een foto uit de photobooth voorzien van een leuke tekst en deze dan in de ‘fotodoos’ deponeren. Zo heb je aan het einde van de avond een doos vol met unieke herinneringen.

Zelf vinden wij een gastenboek echter beter passen bij een photoboothhier kunnen de mensen dan meteen hun foto inplakken met daarbij een persoonlijke noot voor het bruidspaar. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om achteraf alle losse foto’s uit de fotodoos te halen en deze zelf in een gastenboek te plakken.

Ik hoop je met deze blog weer te hebben geïnspireerd. Benieuwd naar ons volledige assortiment van enveloppendozen?

Klik dan op de onderstaande knop en natuurlijk hopen wij dat je een geweldige enveloppendoos kunt scoren.

Plaats een reactie

Item added to cart.
0 items - 0.00
× Hoe kan ik je helpen?