Foto Props | Een complete Bruiloft

4.00 out of 5

12.95

Bang dat je gasten zich zullen vervelen op  je bruiloft?

Nergens voor nodig, want deze set foto props laat iedereen lachen!
Het 25+ items pakket heeft voor iedereen wat leuke trouw gadgets en is perfect te gebruiken in photobooths of bij polaroid camera’s.

  • Meer dan 25 foto props.
  • Foto props zijn al geplakt op een stokje.
  • Speciaal voor bruiloften

Al met al is dit pakket een ongekend leuke toevoeging voor een super leuke bruiloft.

Beschrijving

Eigenlijk zegt de naam van dit foto props pakket natuurlijk al genoeg! Een complete bruiloft, dat zou ieder bruidspaar toch wel willen.
Foto props kunnen een ongekend leuke toevoeging zijn op een trouwfeest, zeker als er 25 te gekke props in een pakket zitten.

Alle items in dit pakket zitten al op een stokje geplakt, hiermee voorkom je onnodige stress op de trouwdag. Haal ze uit de verpakking en ga er direct van genieten. Het leuke aan foto props is natuurlijk vooral dat gasten bij het zien van de props al helemaal uit hun bol gaan. Ze staan veelal meteen in de rij om de props te gebruiken en er een te gekke foto mee te maken.

In onderstaande filmpje laat ik je de complete inhoud van dit foto props pakket zien.

Maak je bruiloft helemaal compleet met een fotomachine

Wil jij je bruiloft en vooral ook de herinnering aan deze bijzondere dag helemaal speciaal maken? Veel bruidsparen combineren onze foto props met een fotobooth of een polaroidcamera. In beide gevallen kunnen jullie gasten op hun eigen gemak de leukste foto’s maken, welke veelal direct worden afgedrukt. Dit soort foto’s zijn werkelijk de leukste herinneringen een dit geweldige feest.
Wil je het voor jezelf ook een geweldige herinnering maken, dan raden we naast de foto props en de fotomachine ook een gastenboek aan. In dit gastenboek kunnen alle aanwezigen op jullie trouwfeest een foto plakken en daarbij een originele huwelijksboodschap achterlaten.
Zo ontstaat er gedurende het feest een ongekend  speciaal boekwerkje vol bijzondere herinneringen.
In deze blog kan je trouwens tien ongekende tips vinden om het gastenboek ook daadwerkelijk succesvol te maken.

Extra informatie

Gewicht200 g

Andere suggesties…