Foto Props | Trendy bruiloft

9.95

Vintage photo props op een stokje

Een spannende photo booth props kit met 10 props op stokjes.
Voorzien van een snor, I’m her Mr. bordje, I’m his Mrs. bordje, een strikje, een Just Married hart en nog veel meer om leuke foto’s te creëren.

Elke prop is ongeveer 20 cm hoog en al geplakt op het stokje.

Merk: Ginger Ray
Aantal props: 9 stuks
Materiaal: stevig karton

Artikelnummer: FP081 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

De invulling van de perfecte bruiloft, het is een hele klus! We vinden het daarom altijd heerlijk om aanstaande bruidsparen te inspireren met onze leuke producten. Een product dat zeker niet kan ontbreken bij een mooie dag zijn onze foto props. Lippen en snorren op een stokje, waarmee jullie gasten de allerleukste fotoherinneringen kunnen maken.
Foto props of photo booth props zijn er in allerlei soorten en maten, zo ook dit ‘Trendy bruiloft’ pakket van Ginger Ray.
Het pakket bestaat uit 9 te gekke foto props en zijn al bevestigd aan een stokje. De props zijn daarmee kant-en-klaar voor gebruik tijdens de feestavond of de receptie.
In het onderstaande filmpje laat ik je precies zien hoe de props er in het echt uitzien.

Fotoprops, waar kan ik die nog meer voor gebruiken?

Veel van onze foto props zien we terug bij fotozuilen of polaroid camera’s. Op locatie de leukste foto herinneringen maken, wie wilt daar nou geen gebruik van maken. Samen met elkaar, samen met de leukste props op de foto en allemaal een foto mee naar huis.
Bij de inzet van dit soort fotomachines raden wij ook altijd het gebruik van een receptieboek aan. In zo’n boek kunnen de gasten dan ook een foto inplakken en er met een goede pen een leuke persoonlijke boodschap bijschrijven.
Des te langer dat het feest zal duren, des te gekker de foto’s en de bijgeschreven teksten zullen worden.
Om er zeker van te zijn dat alles goed gaat rondom het gastenboek hebben we in deze blog de tien belangrijkste tips voor je verwerkt.
Hopelijk mogen onze props een onderdeel zijn van jullie trouwfeest.

Extra informatie

Gewicht200 g