Folie Ring Ballon Trouw Accessoires

4.95

Maak je photobooth of polaroidhoekje ongekend compleet met deze folie ring ballon.
Wedden dat iedereen zijn hoofd door het gat steekt voor de allergrappigste foto’s?

Specificaties

  • Kleur: goud,blauw
  • Materiaal: folie
  • Afmetingen: 81 cm (H) x 50 cm (B) x 25 cm (D)
  • Zelf op te blazen of met Helium te vullen

Beschrijving

Gaan jullie op korte termijn trouwen en zijn jullie nog op zoek naar wat ongekend leuke trouwaccessoires? Wat dacht je van deze opblaasbare trouwring met een afmeting van maar liefst 81 cm (H) x 50 cm (B) x 25 cm (D). Veel bruidsparen zetten deze trouwring folieballon in op hun vrijgezellenfeestje en natuurlijk bij een fotobooth of polaroidhoekje, zo kunnen alle gasten een unieke foto maken met deze trouwring.
Mocht je het leuk vinden, dan kan je de opblaasbare ring ook bij je trouwshoot gebruiken, sommige mensen vinden dat ook erg leuk.

Hoe je het ook went of keert, deze trouwring gaat jullie en waarschijnlijk ook de gasten enorm veel plezier opleveren.

In het onderstaande filmpje laat ik je precies zien hoe de opblaasbare trouwring eruit ziet en wat je van dit artikel kunt verwachten.

Waar kan ik de trouwring nog meer voor inzetten?

Zoals ik in het begin deel al vertelde zien we vooral dat de trouwring wordt ingezet als foto booth accessoires. Vooral het feit dat mensen hun hoofd door de ring kunnen steken is erg leuk bij een fotohokje of fotozuil. Om de herinnering aan jullie trouwdag nog completer te maken raden we bij het gebruik van een foto booth ook altijd een gastenboek aan. Jullie gasten kunnen dan direct na het maken van een foto naar het gastenboek lopen en daar de foto inplakken. Het is werkelijk een ongekende herinnering aan deze dag. In deze blog geef ik nog 10 unieke tips om van je gastenboek ook echt een succes te maken.