Tekstwolk – Beschrijfbaar voor een echte boodschap

19.95

Ben jij ook zo bang voor saaie foto’s op je feest?
Met de Wolkie Talkies maakt echt iedereen te gekke foto’s!
Daarnaast zal je ervaren dat het schrijven van de tekst alleen al een feestje is.

De inhoud van een setje bestaat uit:

  • Een groot praatwolkje
  • Een klein praatwolkje
  • Een denkwolkje
  • Drie stiften en een wisser

Uitverkocht

Beschrijving

Gaan jullie trouwen, geven jullie een feestje of ben je op zoek naar een leuke manier om een persoonlijke boodschap vast te leggen?
De Walkie Talkies zijn zo’n beetje de best verkochte beschrijfbare tekstwolken van het land. Het leuke aan deze beschrijfbare tekstwolkjes is natuurlijk dat iedere boodschap weer netjes kan worden uitgewist en dat er in het pakket 3 verschillende soorten tekstwolken zitten.

In de onderstaande video laat ik je precies zijn hoe deze tekstwolken/ speechballoons eruit zien en wat je van dit pakket kunt verwachten.

Waar kunnen we de Walkie Talkies nog meer voor gebruiken?

Veel bruidsparen die deze Walkie Talkies tekstwolken aanschaffen gebruiken ze in combinatie met een foto booth, polaroid camera of mobiel polaroid printer. De gasten kunnen ter plekke een leuke foto laten maken met natuurlijk hun persoonlijke boodschap voor het bruidspaar.
Helemaal leuk is het om ook direct een foto af te laten drukken, zodat alle gasten ook meteen een foto herinnering meekrijgen van deze bijzondere dag. Probeer de foto er wat meer uit te laten rollen, zo voorkom je dat gasten ruzie krijgen over een foto.
Wil je zelf ook iets van een herinnering overhouden? Vraag de gasten dan om een foto in te plakken in een gastenboek. Natuurlijk kunnen ze bij de foto ook nog een persoonlijke tekst schrijven, hoewel die natuurlijk ook al deels op de tekstwolk zichtbaar zal zijn:)
Voor de inzet van een gastenboek hebben we een interessante blog geschreven, waarin we 10 belangrijke punten met je doornemen.

Andere suggesties…

× Hoe kan ik je helpen?