Aanbieding!

Foto Props | 30ste verjaardag

5.00 out of 5

12.95

Maak je 30ste verjaardag ongekend leuk!

Stal de fotoprops leuk uit in een vaas en laat je vrienden grappige foto’s maken met hun smartphone of een polaroid camera.

Waarom jij hier ongekend van gaat genieten:

  • Je hoeft de fotoprops niet nog zelf te plakken op een stokje
  • Mooie grote fotoprops, voor super gave foto’s
  • De items zijn van stevig karton gemaakt

2 op voorraad

Beschrijving

Wordt jij binnenkort 30 jaar oud? Of ga je een leuk feestje vieren voor iemand die deze 30 jarige leeftijd op korte termijn gaat bereiken? Het is in beide gevallen een mijlpaal en daarmee is het leuk om wat extra uit te pakken met feestelijke accessoires.

Deze ongekend leuke set van photo booth props in het 30 jaar thema voegen echt wat toe aan de party. Je zult zien dat mensen in de rij zullen staan om de props te gebruiken. Naast een verjaardag zijn deze props natuurlijk ook erg leuk te gebruiken bij huwelijksverjaardagen:) De tekst ‘I came for the cake’ is hier ook zeker van toepassing.

Natuurlijk zijn alle fotoprops al voorzien van een bamboestokje, hiermee zijn ze op de feestlocatie direct te gebruiken.

In de onderstaande video laat ik je zien wat er zoal in het pakket zit en wat je van dit product kunt verwachten.

Hoe kan ik deze photo booth props nog meer inzetten?

Wat we veel voorbij zien komen bij mensen die deze props kopen is een fotobooth, een polaroidcamera of een mobiele fotoprinter. Mensen plaatsen zo’n fotomachine op hun feestje en laten alle gasten met de props leuke foto’s maken. De meeste fotomachines kunnen direct een foto afdrukken, hetgeen dan een ultiem aandenken aan het feestje is.
Wil je zelf ook de herinnering vastleggen? Bij de inhuur van fotomachines raden wij zelf altijd een gastenboek aan waar mensen een foto in kunnen plakken en eventueel een leuke boodschap achter kunnen laten. Van mijn eigen 40ste verjaardag heb ik ook zo’n ongekend leuk boekje liggen, het doet je na een paar jaar beseffen dat iedereen toch weer ouder is geworden:)
Om ervoor te zorgen dat het gastenboek een ongekende hit gaat worden heb ik een leuke blog geschreven met daarin 10 tips voor een succesvolle inzet.

Andere suggesties…