Aanbieding!

Foto Props | 50ste verjaardag

12.95

Maak je 50ste verjaardag ongekend leuk!

Gefeliciteerd! 50 jaar, dat wordt een Abraham of Sarah in je voortuin:)
De 40 in je leeftijd is verleden tijd, een milestone om te vieren.
Deze photo booth props zijn super leuk te gebruiken op de feestavond zelf!

Waarom jij hier ongekend van gaat genieten:

  • Je hoeft de props niet nog zelf te plakken op een stokje
  • Mooie grote props, voor super gave foto’s
  • De items zijn van stevig karton gemaakt

 

Beschrijving

Vier jij op korte termijn je 50ste verjaardag? Of ken je iemand die binnenkort 50 jaar gaat worden?  In beide gevallen is het natuurlijk heel erg leuk om deze mijlpaal in het leven uitgebreid te vieren en feestelijk uit te pakken.
Veelal wordt er naast een Sarah of Abraham pop in de tuin ook vaak uitgepakt met een klein feestje.

Deze set van leuke photo booth props met het thema 50 jaar verjaardag voegen echt iets toe aan zo’n leuk feestje.
Wanneer je de fotoprops netjes uitstalt in een vaasje, zul je merken dat de gasten er snel leuke foto’s mee zullen maken.
Om dit 50ste verjaardagsfeestje helemaal compleet te maken zijn de props allemaal al voorzien van een stokje, zodat je ze op locatie direct kunt gaan gebruiken.

Vanwege het 50 jaar karakter van deze props zijn ze ook uitermate goed te gebruiken voor een 50 jarig huwelijksjubileum. De tekst ‘I came for the cake’ is hier natuurlijk ook altijd van toepassing.

In de onderstaande video laat ik je precies zien wat je van dit pakket kunt verwachten.

Hoe kan ik deze 50 jaar photo booth props nog meer inzetten?

Veel mensen die de 50 jarige fotoprops aanschaffen geven ook daadwerkelijk een leuk verjaardagsfeestje. Sommige mensen pakken hier nog wat extra uit met het huren van een fotobooth, een polaroidcamera of een mobiele fotoprinter.
Deze fotomachines zijn eenvoudig op een locatie neer te zetten en kunnen tijdens het feest worden gebruikt door de aanwezige gasten. Foto’s maken met elkaar, met de 50 jaar foto props, het is lachen, gieren en brullen geblazen voor iedereen. De meeste foto-apparaten printen ook direct een foto uit, een ongekende herinnering voor velen.

Wil je de herinnering aan je 50ste verjaardag helemaal compleet maken, dan raden wij je aan om ook een gastenboekje neer te leggen bij het feest. In dit gastenboek/verjaardagsboek kunnen al jullie vrienden een leuke foto plakken en daarbij ook een leuke persoonlijke boodschap schrijven.
Aan het einde van de avond zal dit boek grotendeels gevuld zijn en werkelijk een uniek aandenken zijn aan deze dag. Als je zo’n boek na een paar jaar weer uit de kast haalt zal je hart sneller gaan kloppen van vreugde.

In deze blog geef ik je nog 10 tips om ervoor te zorgen dat het gastenboek op jouw 50 jaar verjaardag ook echt een succes gaat worden.

Andere suggesties…