Foto Props | Comic Super Hero

11.95

Wil jij de held van de avond zijn?

Met deze Comic Photobooth Props ben je dat in een handomdraai!

Niet alleen omdat jij je achter een helden masker kan verschuilen, maar vooral omdat al je gasten deze props helemaal te gek zullen vinden!

Je zult verbaasd zijn hoe leuk mensen dit zullen vinden.

  • Direct te gebruiken (je hoeft ze niet eerst zelf nog op een stokje te plakken)
  • Voorzien van een zeer mooie verpakking
  • 10 te gekke party props
  • Merk: Ginger Ray

Beschrijving

Altijd al een super hero willen zijn? Dan is dit geweldige fotoprops pakket met het thema comic super hero echt iets voor jou! Met de 10 te gekke super fotoprops kan je ongekend leuke foto’s maken!

De fotoprops zijn vooral leuk bij kinderfeestjes, maar worden ook ongekend veel gebruikt bij thema feestjes voor volwassenen. Stal de foto props leuk uit in bijvoorbeeld een vaasje en gegarandeerd een groot deel van de gasten ze zullen gebruiken.
Om het gebruik helemaal makkelijk te maken zijn de props al voorzien van een stokje en daarmee direct te gebruiken op locatie.

In het onderstaande filmpje laat ik je precies zien wat de inhoud van het pakket is.

Waar kan je de Comic Super Hero foto props allemaal gebruiken?

Mensen die de Super Hero props kopen denken vaak ook na over de inhuur van een fotozuil, polaroidcamera of fotoframe. Het zijn vaak mensen die een leuk kinderfeestje of bedrijfsfeestje organiseren en daar net even wat meer willen doen dan gemiddeld.
Een fotohoekje op een feestje geeft nou eenmaal ongekend veel entertainment. Alle aanwezigen kunnen samen met de fotoprops de leukste foto’s maken. Een groot voordeel bij de meeste fotomachines is het afdrukken van een echte foto.
Zo’n ‘echte’ foto is veelal het aandenken aan een onvergetelijke avond en zal nog lang bij de mensen aan het prikbord hangen.
Wil je de herinnering aan de avond echt ongekend maken, dan raden we natuurlijk altijd een gastenboek aan bij de fotohoek. In zo’n boekje kunnen de gasten dan een leuke foto plakken met daarbij een wervelende tekst:)
Om de inzet van zo’n gastenboek ongekend te maken heb ik een leuke blog geschreven met daarin 10 te gekke tips.

Andere suggesties…