Feel Good Brand Marketing Instagram Frame

Ben jij op zoek naar ‘Feel Good Brand Marketing?’

Ons Levensgroot Instagram Frame gaat je daar ongetwijfeld bij helpen!
Laat mensen te gekke Selfies maken, laat ze genieten en laat jouw marketing boodschap daar onderdeel van zijn.

Dat klinkt bij voorbaat toch al helemaal geweldig? Bestel je Social Media Fotoframe HIER! (Het social media frame is geheel te personaliseren naar jouw wensen)
Ons instaframe is in 3 verschillende maten te koop:

  • Large instaframe (140 cm x 100 cm), 3 -6 personen op de foto
  • Medium instaframe (100 cm x 71,5 cm) 2-3 personen op de foto
  • Small instaframe  (70 cm x 50 cm) 1-2 persoon op de foto

Het Instagram frame is professioneel vervaardigd uit stevig foam en onze vormgeefster kan het frame helemaal personaliseren naar jouw wensen.
De ideale manier om jouw marketing boodschap mee te geven aan je doelgroep. Natuurlijk is dit frame ook om te toveren naar een Facebook fotoframe, een Pinterest fotoframe of een Polaroid fotoframe.

Hoe maken jullie het Instagram Frame persoonlijk?

De social media frames produceren we in samenwerking met onze vormgeefster en onze top drukker! Als je de order hebt geplaatst, krijg je van ons een document toegestuurd waarin je al je wensen kenbaar kunt maken.
Het instagram frame is op de volgende punten te personaliseren:

  • je eigen logo
  • je eigen locatie tag
  • bepaal zelf het aantal Likes (was dat in het echt ook maar zo:)
  • bedenk je fantastische marketing boodschap
  • en natuurlijk stemmen we het kleuren gebruik ook helemaal af op jullie wensen

Maak je Social Media Frame belevenis compleet

Om deze fotobelevenis helemaal compleet te maken, is het ook mogelijk om een fotograaf uit ons Fotobelevenis team met een printer unit te huren. Professionele fotomarketing noemen wij dat.
Dan krijgen de mensen de foto niet alleen digitaal mee, maar ook als ‘Tastbare Herinnering’. Wedden dat deze foto een jaar lang bij mensen op hun koelkast hangt of op het bureau ligt? En wedden dat mensen een goed gevoel krijgen als ze naar de leuke foto kijken?

Of wat dacht je van een ouderwetse polaroid! Deze camera’s zijn inclusief film en gepersonaliseerde fotomapjes verhuren we natuurlijk ook!

En als toef op de taart! Het instagram frame is helemaal mooi te gebruiken bij onze Flitskist. Een super mooi vormgegeven fotozuil waar mensen voor kunnen staan en te gekke selfies kunnen maken. De foto komt er meteen uitrollen en is zelfs nog via social media te delen!

Feel Good Brand Exposure, laat de klanten lachen. Een super toevoeging op je marketing mix.

Ben jij benieuwd naar de vele mogelijkheden voor ‘het succesvol inzetten van fotomarketing’? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een inspiratiesessie. En nu we het toch over Brand Marketing hebben! Volg jij ons al op Instagram?

Plaats een reactie

Item added to cart.
0 items - 0.00