Alternatief Gastenboek | Wenspot met houten hartjes

5.00 out of 5

16.95

Wishing jar

Op zoek naar een mooi alternatief voor een gastenboek? Dan is deze glazen wenspot mooi in te zetten om herinneringen van jullie dag vast te leggen.

Laat de gasten mooie herinneringen op de hartjes schrijven voor een ultieme belevenis.

SPECIFICATIES

  • Materiaal: glas/hout
  • Inhoud: 1 pot, 100 hartjes
  • Afmeting: wenspot 9 cm (Diameter) x 17 cm (Hoogte), hartjes +/- 4 cm
  • Merk: Ginger Ray

11 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Wil je liever iets anders dan een standaard gastenboek? Dan hebben we een mooi alternatief voor je! Deze wenspot van Ginger Ray bevat maar liefst 100 houten hartjes waar je gasten een mooie boodschap, quote of gezamenlijke herinnering op kunnen schrijven. De instructiekaart zal ervoor zorgen dat iedereen op het feest weet wat de bedoeling is! Na het geweldige feest kunnen jullie heerlijk nagenieten van dit originele gastenboek door samen alle hartjes te lezen en herinneringen op te halen.

In de onderstaande video laat ik je het product zien voor een nog betere indruk.

Hoe kan ik het alternatieve gastenboek het beste inzetten op een feestje of bruiloft?

De 100 hartjes geven ruimte om een leuke herinnering of wens op te schrijven. We raden aan om dit met een zwarte fineliner te laten doen zodat de tekst supergoed zal blijven zitten. Zo houden jullie een prachtige herinnering over aan deze unieke dag.
In deze blog laat ik je de 10 belangrijkste punten zien waar je bij de inzet van een gastenboek op je feest of bruiloft rekening mee moet houden. Zo weet je zeker dat dit unieke gastenboek ook echt netjes zal blijven.
De meeste gastenboeken in onze webshop worden verkocht aan mensen die een photobooth huren of een instant camera in willen zetten. Mocht je dit nou ook nog een erg leuk idee vinden, dan helpen wij je daar natuurlijk graag bij.

Andere suggesties…

× Hoe kan ik je helpen?