Alternatief gastenboek – houten blokken

5.00 out of 5

19.95

Opnieuw jullie trouwdag beleven? Het kan met dit te gekke Building Block Gastenboek, waarbij jullie gasten leuke herinneringen op een houten blokje kunnen schrijven.

Deze set bestaat uit 72 houten blokjes van 9 centimeter breed en een tafelkaartje met de tekst:”Please help us build memories”.

Na jullie bruiloft is het mogelijk om het spel Jenga met jullie vrienden te spelen en de mooie momenten her te beleven.

Tip: wij raden aan om de blokjes te beschrijven met een zwarte fineliner.

SPECIFICATIES

  • Materiaal: hout
  • Inhoud: 72 stuks + tafelkaartje
  • Afmeting van één blokje: 9 cm (B) x 3 cm (D) x 1,5 cm (H)
  • Leverancier: Ginger Ray

Verwachte leverdatum: 25 mei 2022

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Is een standaard gastenboek niet helemaal jouw ding? Dan hebben we een leuk alternatief voor je! Dit originele Jenga-gastenboek van Ginger Ray bevat maar liefst 72 houten blokjes waar je gasten een mooie boodschap of quote op kunnen schrijven. Het tafelkaartje zal ervoor zorgen dat iedereen op je bruiloft of feest weet wat de bedoeling is! Na het huwelijk kunnen jullie heerlijk nagenieten van het alternatieve gastenboek met houten blokken door met vrienden en familie het spel te spelen en allerlei herinneringen op te halen.

In de onderstaande video laat ik je dit houten blokken gastenboek nog beter zien.

Hoe kan ik het alternatieve gastenboek het beste inzetten op een feestje of bruiloft?

Het Jenga-gastenboek geeft ruimte om een leuke anekdote, herinnering of wens op te schrijven. We raden aan om dit met een zwarte fineliner te laten doen zodat de tekst goed zal blijven zitten. Zo zal je een prachtige herinnering overhouden aan deze unieke dag.
In deze blog laat ik je 10 belangrijke punten zien waar je bij de inzet van een gastenboek rekening mee moet houden. Zo weet je zeker dat het gastenboek netjes zal blijven en de herinnering bewaren.

Veel mensen die op zoek zijn naar gastenboeken zijn ook op zoek naar een photobooth of een polaroidcamera. Mocht jij hier ook naar op zoek zijn dan helpen wij je daar natuurlijk ook erg graag bij. Voor het huren van een photobooth kan je alvast kijken op onze site Fotobelevenis.nl.

Andere suggesties…