Gastenboek | Happily Ever After

12.95

Happily Ever After

Op zoek naar een mooi gastenboek dat bij jullie bruiloft past? Dan is dit gastenboek wellicht interessant.

Creëer prachtige herinneringen met dit mooie gastenboek. Natuurlijk is dit boek ook geweldig in te zetten bij Photobooths.

Op de cover is in sierlijke roségouden letters de tekst ‘Happily Ever After’ geschreven.

Specificaties:

  • Tekst Happily Ever After
  • 32 blanco bladzijden / 64 pagina’s
  • Matte bladen voor ongekend schrijfplezier
  • 21 cm (B) x 21 cm (H)

Let op: dit boek is tijdelijk uitverkocht, verwachte leverdatum 30 oktober 2021.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Ben je op zoek naar een mooi gastenboek voor jullie bruiloft? Dan zou dit gastenboek zomaar het juiste boek voor jullie kunnen zijn! Op de kaft staat met sierlijke roségouden letters ‘Happily Ever After’ geschreven. Het gastenboek heeft een afmeting van 21 x 20cm en bevat maar liefst 64 blanco pagina’s! Daar passen met gemak héél wat gelukwensen in.

Daarnaast is het nog handig om te weten dat de binnenkant van het boek volledig wit is en de bladzijden mat zijn, wat ervoor zorgt dat je er met elke gewenste pen mooi in kunt schrijven. Het zal een feestje zijn om dit gastenboek na jullie trouwdag te pakken en herinneringen op te halen!

In de onderstaande video laat ik je precies zien hoe het boek eruit ziet en wat je van dit product kunt verwachten.

Hoe kan ik het ‘Happily Ever After’ gastenboek het beste inzetten op een bruiloft?

Het idee van een origineel gastenboek is natuurlijk dat alle gasten een leuke herinnering in dit boek gaan schrijven en eventueel plakken. Dat kan een foto van vroeger zijn, of een stukje tekst met mooie anekdotes.

Wat we vaak zien, is dat mensen een gastenboek aanschaffen omdat ze een fotobooth, polaroidcamera of polaroidprinter hebben gehuurd op hun bruiloft. Deze fotomachines zijn ongekend populair! Je gasten kunnen ter plekke met leuke foto props op de foto en krijgen deze foto ook direct mee. De foto kunnen ze vervolgens in het daarvoor bestemde polaroid gastenboek plakken en daarbij een persoonlijke tekst, herinnering of anekdote schrijven. Op deze manier ontstaat er een supermooie herinnering aan deze unieke dag.
In deze blog laat ik je trouwens nog tien belangrijke punten zien waar je rekening mee moet houden bij de inzet van een gastenboek. Zo weet je zeker dat de herinnering ook echt mooi zal worden en vooral ook mooi zal blijven.

>