Gastenboek Metallic Perfection Ivoor-Goud

14.95

Dit gaat jullie dag worden!
Waarschijnlijk zal het door alle spanningen voor je gevoel supersnel voorbijvliegen.

Hoe fijn is het dan als je de volgende ochtend wakker wordt en heerlijk op bed het gastenboek openslaat.

Gekke foto’s, aangevuld met persoonlijke teksten en vooral heel veel gelukwensen.
Dit is een boek dat nog vaak uit de boekenkast zal worden gehaald.

Specificaties

  • Ivoor wit met gouden opdruk ‘Guest Book’, zodat het voor iedereen duidelijk is.
  • Formaat: 21 cm x 22 cm, ideaal voor fotostrips uit de welbekende photobooths.
  • 32 Blanco vellen, 64 pagina’s, voor de mooiste gelukwensen.
  • Merk: Ginger Ray

26 op voorraad

Beschrijving

Ben je op zoek naar een mooi gastenboek  voor je bruiloft of feest? Dan zal dit gastenboek  helemaal in de smaak vallen! Op de witte kaft staat met sierlijke ‘gold foiled’-letters ‘Guest Book’ geschreven. Het gastenboek heeft een afmeting van 21 x 22 cm en bevat maar liefst 64 blanco pagina’s! Daar passen prima heel wat anekdotes, persoonlijke teksten en foto’s op. De pagina’s zijn mat, waardoor het met elke gewenste pen of stift te beschrijven is.

Wat zal het leuk zijn om dit gastenboek na jullie huwelijk, feest of huwelijksjubileum te pakken en herinneringen op te halen!

In het onderstaande filmpje laat ik je het gastenboek zien voor een perfecte indruk van dit product.

Hoe kan ik het Perfection gastenboek ivoor/goud  het beste inzetten op mijn feest?

Het idee van een leuk en origineel gastenboek is natuurlijk dat alle familie, vrienden en genodigden een mooie herinnering in dit boek zullen schrijven en eventueel plakken. Dat kunnen foto’s van vroeger zijn, maar bijvoorbeeld ook een persoonlijke tekst of grappige anekdote.

Wat zien vaak dat mensen een gastenboek aanschaffen om bij een fotohokje, instant camera of mobiele smartphone printer te leggen die ze hebben ingehuurd voor het feest. Deze fotomachines zijn enorm populair! De gasten kunnen ter plekke met leuke foto props op de foto en krijgen deze foto ook meteen mee. De foto kan men vervolgens in het daarvoor bestemde gastenboek plakken en daarbij een herinnering, anekdote of gelukwens schrijven. Zo ontstaat er een heel mooie herinnering aan deze prachtige dag.
In deze blog laat ik je nog tien belangrijke punten zien waar je rekening mee kunt houden bij de inzet van een gastenboek. Zo weet je zeker dat de herinnering écht heel mooi wordt en vooral ook mooi zal blijven.

Andere suggesties…