Gastenboek | Envelopjes met originele herinneringen

4.00 out of 5

20.95

Bewaar je allermooiste trouwherinneringen

Leg dit gastenboek neer op je bruiloft en wedden dat al je gasten hun uiterste best zullen doen om er wat origineels in te schrijven?
In dit gastenboek zitten allemaal envelopjes geplakt. In elk envelopje zit een kaartje waar jullie gasten een wens of boodschap op kunnen schrijven.

Specificaties:

  • Kraft look cover
  • Best Day Ever tekst op voorzijde
  • Ringband, zodat je eenvoudig de dikke bladzijden om kunt slaan
  • 80 Envelopjes in het boek
  • Afmeting van de kaartjes 9,5 x 9,5cm

Verwachte leverdatum: 15/08/2021

13 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Net even anders dan anders! Dit gastenboek heeft 20 pagina’s met 4 envelopjes erop, wat plaats biedt aan 80 stellen die hun gelukwensen aan jullie kunnen overbrengen. In de envelopjes zit een stevig papiertje waar de herinnering, gelukwens of bijvoorbeeld een (huwelijks)advies op geschreven kan worden. Op de linker pagina’s is voldoende plaats om daarbij ook nog leuke foto’s te plakken zodat het een topherinnering wordt!

In de onderstaande video laat ik je het gastenboek zien, om je zo een ongekende indruk te geven.

 

Hoe kan ik het envelopjes gastenboek het beste inzetten op mijn feest of bruiloft?

In het mooiste gastenboek laten de gasten onder andere een herinnering of anekdote achter. In dit gastenboek kan dit geschreven worden op het kaartje dat netjes in de envelop gestopt kan worden. Tip hierbij als extra toevoeging in het envelopje: de polaroids uit de Instax Square passen hier precies in! Natuurlijk hoef dat niet: er kan er ook een foto op de linker pagina worden geplakt, zodat je meteen een idee hebt van wie je op de volgende pagina een kaartje kan verwachten. Deze foto’s kunnen ook uit een ander type instant camera, fotobooth of smartphone printer komen! We zien dat veel gastenboeken worden aangeschaft om met een fotomachine te kunnen combineren op het feest. Het wordt helemaal leuk als je gasten met leuke foto props grappige selfies kunnen maken!

Zo ontstaat er een prachtig gastenboek met ongekende herinneringen aan deze mooie dag.
In deze blog zal ik nog tien belangrijke punten laten zien waar je rekening mee moet houden bij de inzet van een gastenboek. Zo weet je zeker dat het een prachtig gastenboek wordt en dat je er nog lang van kunt genieten!