Gastenboek bruiloft | vierkant kraft

17.95

Laat je herinneringen niet vervagen!

Wil jij wel kunnen nagenieten van het feestje dat je hebt gegeven?
Leg dan een gastenboek neer waar al je gasten leuke foto’s in kunnen plakken en leuke teksten in kunnen schrijven.
Het is niet alleen vermaak voor je gasten, maar ook een blijvende herinnering aan een ongekend samenzijn.

Specificaties:

  • Kraft Look voor- en achterkant
  • Een grootte van 30 x 30 cm
  • 25 Lekker stevige pagina’s voor ongekend plak- en schrijfplezier
  • Een degelijke ringband, waardoor het veel makkelijker is om het boek vol te plakken met foto’s

20 op voorraad

Beschrijving

Ben je op zoek naar een mooi gastenboek  voor je feest, bruiloft of huwelijksjubileum? Dan is dit gastenboek  echt een aanrader! Het boek heeft een stevige, kraft look kaft en een afmeting van 30 x 30 cm. Het bevat maar liefst 50 blanco pagina’s! Voldoende plaats dus voor heel wat persoonlijke teksten, anekdotes en foto’s.

Wat een plezier zal het geven om dit gastenboek enige tijd na het feest uit de kast te halen en samen herinneringen op te halen!

Hoe kan ik het Kraft look gastenboek vierkant het beste inzetten op een feest?

Het idee van een leuk en origineel gastenboek is natuurlijk dat al jullie familieleden, vrienden en genodigden erin staan met een tekstje en/of foto. Ze kunnen er een mooie herinnering, een gelukwens, een (huwelijks)advies of bijvoorbeeld een anekdote inschrijven. Verder zijn foto’s natuurlijk ook altijd leuk om later terug te kunnen kijken.

Wat we dus ook vaak zien, is dat mensen een gastenboek aanschaffen om bij een fotohokje, Polaroidcamera of direct-klaar fotoprinter te leggen die ze hebben gehuurd voor het feest. Deze fotobelevenissen zijn heel erg populair! De gasten kunnen op het feest met leuke foto props op de foto en krijgen deze foto dan ook meteen mee. De foto kan men vervolgens meteen in het gastenboek plakken en daar nog iets leuks bij schrijven. Zo ontstaat er een unieke herinnering aan deze prachtige dag.
In deze blog laat ik je de tien belangrijkste punten zien waar je rekening mee moet houden bij de inzet van een gastenboek. Zo weet je zeker dat de herinnering écht mooi wordt en dat vooral ook zal blijven.

Extra informatie

Gewicht2000 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…