Gastenboek Bruiloft | Photo Frame Classic

27.95

Sla je herinneringen op!

Want voor je het weet ben je de helft van je trouwdag al vergeten.
Dit supermooie en strakke album is een geweldig aandenken voor jullie bijzondere trouwdag.

Leg het neer bij je photobooth of fotohoekje en laat je gasten er de leukste foto’s inplakken en de gekste teksten inschrijven.

Specificaties

  • Gebonden met een omslag van hoge kwaliteit kunstleer
  • Uitsnede aan voorzijde voor een persoonlijke foto
  • 25 Vellen / 50 pagina’s plak- en schrijfplezier
  • Afmeting: 30 x 30,5 cm
  • CD / DVD houder aan binnenzijde

4 op voorraad

Beschrijving

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek prachtig klassiek gastenboek?
Dit gastenboek past dan perfect bij jullie! Het boek heeft een afmeting van 30 x 30,5 cm en bevat 50 zijden voor ongekende herinneringen. Dat zijn vrijwel altijd genoeg pagina’s om te (laten) vullen met mooie foto’s en lieve gelukwensen. De kaft is gemaakt van een goede kwaliteit kunstleer en geeft dit gastenboek een klassieke look & feel. In de kaft zit een uitsparing van 9 x 13 cm  waar je jullie mooiste foto achter kunnen plakken.
Binnenkort zal ik je in onderstaande video laten zien hoe het gastenboek er in het echt uitziet, zodat je een ongekende indruk krijgt van dit prachtige boek.

Hoe kan ik het Classic gastenboek het beste inzetten op een feestje of bruiloft?

Het allerleukste gastenboek staat natuurlijk tjokvol met mooie herinneringen! Laat jullie lieve familie en vrienden een persoonlijke tekst, gelukwens of anekdote schrijven. Dat zorgt ervoor dat je dit gastenboek nog vaak uit de kast zult pakken en zult terugdenken aan deze unieke dag. Naast een tekstje is er ook meer dan genoeg plaats voor foto’s: dat kan een foto van vroeger zijn, of eentje uit een fotomachine.
Want wat we enorm veel zien, is dat een gastenboek wordt gekocht omdat men een fotoboothpolaroidcamera of polaroidprinter heeft gehuurd op het feest.
We zien dit vooral bij huwelijken en huwelijksverjaardagen, want deze fotobelevenissen zijn ongekend populair!

Alle gasten kunnen op het feest met leuke foto props gave selfies maken en krijgen meteen een printje mee. Deze foto kunnen ze vervolgens (tip!) met fotoplakkers in het gastenboek plakken en daarbij een leuke tekst schrijven.
Zo ontstaat er een supermooi gastenboek met ongekende herinneringen aan dit speciale moment.
In deze blog zal ik je de tien belangrijkste punten laten zien waar je bij de inzet van een gastenboek rekening mee kunt houden. Zo weet je helemaal zeker dat het gastenboek prachtig wordt en dat de herinnering ook mooi zal blijven.

 

Extra informatie

Gewicht2000 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…