Photo Fun Special Gastenboek | 5 kleuren leverbaar

12.50

Creëer een bijzondere en te gekke herinnering door al je foto’s in onze populaire fotoboeken te bewaren!

Je kan dit leuke album gebruiken voor je bijzondere bruiloft en is ook zeker gaaf in combinatie met onze polaroidcamera’s!

Leverbaar in 5 leuke kleuren.

Specificaties:

  • 40 witte pagina’s (20 vellen).
  • Afmeting is 26 x 2,5 x 25cm groot.
  • Cover foto van 8 x 8cm.
  • Merk: Walther Design
Wissen
Artikelnummer: GB01 Categorie:

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een mooi gastenboek  voor je bruiloft, feest of huwelijksjubileum, dan zal dit gastenboek  een schot in de roos zijn! Het boek is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: blauw/groen, crème/geel, rood, roze en zwart. De kaft van het gastenboek is stevig en heeft een vierkante uitsparing aan de voorkant voor jullie allerleukste foto. Het boek heeft een afmeting van 26 x 25 cm en bevat 40 blanco pagina’s! Voldoende plaats voor heel wat herinneringen, anekdotes en foto’s. Wat zal het fijn zijn om samen herinneringen op te halen met behulp van dit gastenboek!

Hoe kan ik het Photo Fun special gastenboek het beste inzetten op mijn feest?

In het allermooiste gastenboek zijn natuurlijk al jullie lieve gasten vertegenwoordigd. Hoe? Ze kunnen bijvoorbeeld een leuke herinnering, persoonlijke boodschap of gelukwens in het gastenboek schrijven, of er bijvoorbeeld een foto van vroeger in plakken.

Maar we zien ook vaak dat mensen een gastenboek kopen om bij een fotohokjepolaroidcamera of polaroidprinter te leggen die ze hebben ingehuurd voor hun feest. Deze fotomachines zijn enorm populair! De gasten kunnen op het feest met een toepasselijke set foto props op de foto en krijgen deze foto ook direct mee. De foto’s kunnen de gasten daarna meteen in het daarvoor bestemde gastenboek plakken en daar nog een leuke tekst bij schrijven. Zo ontstaat er een prachtige herinnering aan jullie unieke feest.
In deze blog geef ik je tien tips waar je rekening mee moet houden bij de inzet van een gastenboek. Zo kun je er zeker van zijn dat de herinnering prachtig wordt en dat de herinneringen vooral ook mooi zullen blijven.

Extra informatie

Gewicht2000 g

Andere suggesties…