Gastenboek | Photo Hearts Memories

28.95

Laat die mooie herinneringen aan jullie dag nooit vervagen

Hoe fijn is het als je de volgende ochtend wakker wordt en heerlijk op bed het gastenboek openslaat.

Gekke foto’s, aangevuld met persoonlijke teksten en vooral heel veel gelukwensen.
Dit is een boek dat nog vaak uit de boekenkast zal worden gehaald.

Specificaties

  • Wit album van hoge kwaliteit karton
  • 60 Pagina’s voor ongekende herinneringen (30 vellen)
  • Afmeting 28 x 4,5 x 30,5 cm
  • CD/DVD houder voor al jullie digitale foto’s van de photobooth
  • Leverancier: Walther Design

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Komt jullie trouwdatum al dichterbij en zijn jullie nog op zoek naar een prachtig gastenboek? Misschien past dit gastenboek dan perfect bij jullie! Dit boek is de grotere versie van het Hearts memories small gastenboek en heeft een afmeting van 28 x 30,5 cm. Het gastenboek bevat 60 zijden voor heel veel schrijf- en plakplezier. De kaft is wit en gemaakt van stevig karton. Ook erg leuk: de voorkant biedt ruimte voor een van jullie mooiste trouwfoto’s!

Binnenkort zal ik je in onderstaande video tonen hoe het gastenboek er in het echt uitziet, zodat je een goede indruk krijgt van dit prachtige boek.

Hoe kan ik het Hearts memories gastenboek het beste inzetten op mijn bruiloft?

Het aller tofste gastenboek staat natuurlijk bomvol met mooie herinneringen! Laat jullie lieve gasten een persoonlijke tekst, lieve gelukwens of grappige anekdote schrijven. Dat zorgt ervoor dat je dit gastenboek nog vaak uit de kast zult pakken en zult terugdenken aan deze prachtige dag. Naast teksten kun je er natuurlijk ook nog leuke foto’s in laten plakken! Bijvoorbeeld een foto van vroeger of een uit een fotomachine.
Want wat we enorm veel zien, is dat een gastenboek wordt aangeschaft omdat men een fotoboothpolaroidcamera of polaroidprinter heeft ingehuurd op het feest.
We zien dit voornamelijk bij huwelijken en huwelijksverjaardagen, want deze fotobelevenissen zijn super populair!

Alle gasten kunnen op de bruiloft met toepasselijke foto props gave selfies maken en krijgen direct een printje mee.

Ben je nog op zoek naar wat extra tips voor de inzet van een gastenboek op je bruiloft? Dan moet je zeker deze blog even lezen, hierin geven wij 10 ongekende tips die ervoor zorgen dat het gastenboek goed en netjes kan worden ingezet.
Een heel belangrijke tip uit deze blog is toch wel het inplakken van de polaroidfoto’s. Thuis wordt dit meestal gedaan met een zuurvrije fotolijm, maar op feesten en partijen raden we het gebruik van fotolijm echt af. Na een paar alcoholische versnaperingen beginnen mensen wat te morsen met de lijm, wat natuurlijk enorm zonde is van jullie mooie gastenboek. Maak daarom op je bruiloft gebruik van fotoplakkers, deze Henzo fotoplakkers zijn naar onze mening heel erg goed.

Zo ontstaat er een prachtig gastenboek met ongekende herinneringen aan dit speciale moment.

Extra informatie

Gewicht2000 g

Andere suggesties…