Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC – Nieuw in verhuur

De mooiste Polaroid camera van 2017

Dat mogen we geloof ik wel zeggen toch? Hoewel ‘Polaroid’ een echt merk is, gebruiken we deze term vaak voor de Fujifilm Instax camera’s. Gewoon om deze camera’s het ‘ouderwetse’ polaroid gevoel geven.
Wat zijn we blij de we deze polaroid camera in de verhuur kunnen opnemen, het is vooral voor Bruidsparen en Foto activatie een ongekend mooi apparaat. Voor het Instax Mini formaat verkopen we ook super mooie kraft look Instax mapjes.

Bij het uitpakken van onze eerste Instax 90 NEO CLASSIC kregen we echt zo’n WOW gevoel over ons heen. De camera ziet er echt geweldig uit, de look & feel is retro chique.

De accu is opgeladen, de Instax Mini film erin, klaar om te gebruiken!


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/customer/www/feestbelevenis.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Welke opties heeft de Fujifilm Instax mini 90 NEO CLASSIC

Laten we allereerst eens met het fotoformaat beginnen. Net als de Fuijfilm Instax mini 8 heeft ook de Instax mini 90 de creditcard formaat foto’s.
De afmetingen van het kaartje zijn 86mm x 54mm, waarbij de daadwerkelijk foto 62mm x 46mm groot is. De term groot is misschien niet helemaal goed gebruikt, want de foto’s hebben de grootte van een credit card.
Maar, het kleinere formaat maakt ze echt super leuk om te hebben, je kan ze ook gemakkelijk in je portemonnee stoppen.

Macro modus

Macro fotografie is onwijs leuk! Je kunt iets op je foto laten zien dat met het blote oog wat moeilijker zichtbaar is. Nu is het niet zo dat je een mier ongekend groot kunt fotograferen, maar je kan echt een stuk dichter bij je onderwerp komen dan de andere Instax camera’s. Super leuk om mooie close-ups van je kinderen te maken.

High performance flash

Vier je een feest in een donkere zaal en maak jij je zorgen of de Instax camera’s wel een juiste flitser hebben? Dat is niet nodig hoor, alle Instax modellen bezitten een krachtige flitser.
De Instax 90 mini past zijn flits ook aan op de afstand en optimaliseert deze voor het omgevingslicht.

Brightness control

Zelf ben ik altijd fan van de net wat lichtere foto’s. Het geeft je fotografie wat meer sprankeling, een wat frisser karakter. Met de brightness control optie is het mogelijk om high-key foto’s te maken, alsmede low-key.

Dubbele belichting modus

Waarschijnlijk heb je ze weleens op Pinterest langs zien komen. Polaroidfoto’s met twee samengevoegde foto’s. Super artistiek, schitterend om te zien. De Instax 90 heeft ook de mogelijkheid tot dubbele belichting. Ideaal voor de creative fotografen onder ons.

Kinderen modus

Hier ben ik zelf heel erg blij mee! Want onze kinderen lopen altijd van blijdschap te springen als we met een polaroid camera thuiskomen! Met de ‘kinderen’ modus, is het mogelijk om snel bewegende onderwerpen goed vast te leggen.

Bulb belichting modus

In deze modus, blijft de sluiter open staan (tot 10 seconden) om bewegende voorwerpen te laten vervagen of in low light condities een juiste belichting te verkrijgen. Polaroid foto’s schieten bij kaarslicht wordt hiermee super makkelijk.

Statief aansluiting

En hier zijn we echt heel erg blij mee! De statief aansluiting! Hiermee is het opzetten van een polaroid fotobooth ook veel makkelijker geworden! Ze de polaroid camera op een statief, zet de selftimer aan en laat mensen te gekke selfie maken.

Instructie video Fujifilm Instax mini 90 Neo Classic

Huur de Instax 90 alvast voor je feest!

Fujifilm Instax mini 90 Neo Classic

Item added to cart.
0 items - 0.00