Over Ons

Fotobooth business owners

We zijn van plan om…

Een Polaroidcamera of Fujifilm camera te huren? Of leuke foto props aan te schaffen? Je gaat iets organiseren en de tip over ‘Polaroid camera’s en foto props’ heb je al meerdere keren gekregen!
Waarschijnlijk heb je al bij enkele aanbieders over de website gesurft en kom je erachter dat er best wat bedrijven actief zijn op deze markt.

Wat een keuze

Keuzestress is niet fijn en wat nou als je een verkeerde aanbieder of een verkeerd product kiest? Dan zijn je momenten misschien wel helemaal niet goed vastgelegd, valt de kwaliteit enorm tegen, werkt de techniek niet of heeft niemand interesse het te gebruiken. Dat is natuurlijk enorm zonde en dat kan anders!

Fotobelevenis?

Onze webshop is onderdeel van Fotobelevenis, de foto entertainment expert van Nederland. Jouw speciale momenten verdienen de beste foto’s! Dat is de basis van onze onderneming.
Te gekke foto’s maak je als je producten uitvoerig zijn getest, ze op tijd worden geleverd en blijft innoveren. Daarnaast denken wij eerlijk met je mee, om je een product aan te bieden dat perfect bij je past.
Wij willen ambassadeurs maken van onze klanten. Klanten die zo tevreden zijn, dat ze Fotobelevenis bij hun vrienden en familie aanraden.
Hoe bereik je dat? Door van begin tot eind je klanten continue te verassen met ongekende kwaliteit.

De tastbare herinnering

Onze aanpak werkt! Met al meer dan 3000 foto props bestellingen en 300 polaroid opdrachten, weten we hoe belangrijk het voor onze klanten is dat iedereen met de beste foto’s naar huis toe gaat! Het zijn foto herinneringen die zeer lange tijd op prikborden en koelkasten hangen. Hoe geweldig is het als mensen daar dagelijks naar kijken en bij een super foto terugdenken aan jouw feestje of evenement.

Over ons

Wij zijn Marijn Kous en Jasper Lensselink, trotse eigenaren van Fotobelevenis.nl,  Feestbelevenis.nl,  Lichtletterbelevenis.nl, Photobooth.nl & Samenduurzaam.nl
Begin 2009 hebben wij alles achter ons gelaten om onze grootste droom te kunnen waarmaken; Een jaar lang op wereldreis! 365 dagen lang hebben wij mogen genieten van diverse culturen, supermooie landschappen, bijzondere dieren en het vrije leven als reiziger!

Een ontzettend mooie, avontuurlijke en speciale reis waar we voor de rest van ons leven de meest bijzondere herinneringen uit kunnen halen. Tijdens deze sabbatical hebben we ontzettend veel gezien, meegemaakt en ook heel veel inspiratie en ideeën opgedaan. Vele ideeën hebben we op ons lijstje gezet voor in de toekomst, maar één daarvan zijn we direct bij thuiskomst mee begonnen; Jawel, jullie raden het al; de realisatie van Fotobelevenis.nl !

In Australië gebeurde het

We zijn op dit idee gekomen toen we in Australië op een rodeofestival waren in het noorden van het land. Tussen de stoere cowboys, stieren, wat kermisattracties en een hele hoop stof, zagen we daar een wat aftandse metale box staan, met het woord ‘Photobooth’ erop. Dichterbij aangekomen bleek het dus een fotohokje te zijn, waar je jezelf op de foto kon zetten. Inderdaad ja, net zoals op de treinstations hier in Nederland, maar dan gewoon puur voor je plezier! Dat moesten wij natuurlijk gelijk uitproberen! Dus we zijn in de rij gaan staan, werden gelijk begroet door een typische Australische cowboy met ‘How’s it going mate’ en kregen een gekke hoed en bril in onze handen gedrukt. Hup, het hokje in, even gekke bekken trekken, 4 keer flitsen en klaar was de herinnering! Als ongekend aandenken, kregen we ook een echte foto afdruk mee! Deze hangt thuis nog steeds op de koelkast.

Ja, we vonden het idee helemaal te gek! Hoe leuk zou het zijn, als je in Nederland ook zo’n photobooth kan huren voor welk feest of evenement dan ook? Een unieke combinatie van plezier, gezelligheid, entertainment en een herinnering in één!

Een rugtas vol herinneringen

Met onze achtergronden in de Media & Entertainment en Professionele Fotografie een schitterend project om samen uit te voeren.
Nu enkele jaren later, zijn we uitgegroeid tot de Foto Entertainment Expert van Nederland, waarbij onze betrouwbaarheid, integriteit en vooral kwaliteit ons elke dag in contact brengt met nieuwe en terugkerende klanten. Naast ons bedrijf, zijn we de afgelopen jaren ook trotse ouders geworden van Max en Isa. Op school vinden ze dat Max en Isa altijd van die gekke bekken trekken op de foto! Hoe zou dat nou toch komen?

Graag helpen we jou ook verder in je zoektocht naar de perfecte fotobelevenis!
Neem vrijblijvend contact met ons op als je een vraag hebt, bellen mag natuurlijk ook altijd.

    Velden met een * zijn verplicht

    Bezoek ook eens onze andere website!
    Fotobelevenis logo
    Item added to cart.
    0 items - 0.00