Photo booth props bruiloft – De 5 leukste tips!

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie je aan het oriënteren op een photo booth of polaroidcamera? Dan weet ik zeker dat je deze blog interessant zult vinden! Photo booth props op je bruiloft, we laten je de 5 leukste varianten zien.

De lijst is voornamelijk opgesteld om jullie ervan te overtuigen dat foto props op je bruiloft mensen veel leuker op de foto zet doordat hun natuurlijke glimlach eerder naar voren komt.

Foto props op een stokje

Natuurlijk kennen we deze allemaal wel zo onderhand. Gekke gadgets zoals een snor of lipje op een houten stokje.

De stokjes kan je eenvoudig in je hand houden en veelvuldig wisselen tijdens de verschillende poses in het fotohokje op jullie bruiloft. De props geven de foto’s vaak net een wat luchtiger karakter.

Om de foto props tijdens jullie trouwfeest netjes te houden, raden we een tafeltje en een grote pot aan waar gasten de props na afloop weer terug kunnen zetten. Staat er een begeleider bij de photo booth? Dan kan hij hier natuurlijk ook zorg voor dragen.

Polaroid belevenis met foto props

Hoeden en pruiken gebruiken als foto props

Feest props zoals hoedjes, brillen of pruiken zorgen natuurlijk ook al direct voor een leukere foto! I.v.m. hygiëne raad ik zelf altijd pruiken af, maar desondanks zien wij ze veel terug bij onze photobooth belevenissen.

Het leuke aan dit soort feest props is natuurlijk het feit dat ze in vele kleuren en maten te koop zijn en je ze daardoor eenvoudig af kunt stemmen bij jouw feest. Al een photo booth gehuurd? Check dan natuurlijk even of er een attributenkist vol met photo booth accessoires aanwezig zak zijn. Nog niets gehuurd? Check dan deze mega photo booth deal.

Opblaasbare items voor nog meer foto entertainment

Wil je echt helemaal uitpakken op jouw feest, zorg dan voor een paar opblaasbare items! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze opblaasbare trouwring? Natuurlijk zijn flamingo’s, palmbomen of grote ijsjes ook altijd supertof!

 

Foto’s van het bruidspaar

Een foto maken met het bruidspaar is natuurlijk zo’n beetje wat iedere gast graag zou willen. Het feit blijft alleen dat het bruidspaar naast het maken van foto’s ook een heleboel andere verplichtingen heeft op de bruiloft.

Hoe origineel is het dan om twee leuke foto’s van het bruidspaar als verrassing af te drukken op een stuk karton en deze neer te leggen bij de photo booth. Zo kan iedere gast toch gezellig met ze op de foto.

Aanrader is het hierbij om de afdruk te laten verzorgen door een drukker bij jou in de buurt en daarbij te vragen of ze de print kunnen voorzien van een matte folie. Door de matte laag zal de reflectie van de flitsers minder zijn, waarmee het foto effect nog mooier wordt.

Ook is het handig om de portretten aan de achterzijde bijvoorbeeld te voorzien van een klein handvat zodat mensen de hoofden eenvoudig vast kunnen houden.

Beschrijfbare praatwolken

Wil jij je gasten echt helemaal los laten gaan voor de fotozuil of op je polaroidfoto? Met beschrijfbare praatwolkjes kunnen de gasten een leuke en persoonlijke boodschap voor jullie opschrijven. Nou ja, heel eerlijk zien we vaak korte teksten terug die veelal op de mensen in de photobooth slaan. Uiteindelijk maakt het de foto’s altijd leuker en dat is toch de bedoeling voor jullie originele gastenboek.

praatwolk beschrijfbaar

Teksbordjes met leuke teksten

Wil je er zeker van zijn dat er geen ongepaste teksten op de praatwolken worden geschreven? Zorg er dan voor dat de tekstbordjes op jullie bruiloft al zijn beschreven/ bedrukt.

In de meeste bruiloft foto props pakketten zitten al tekstbordjes met leuke teksten, maar ben je handig met Photoshop dan kan je ze natuurlijk ook zelf even maken en uitprinten.

 

Als extra nog wat afraders

Door de jaren heen zijn we ook wat props tegengekomen die wij afraden:

  • Fopneus – leuk voor eenmalig gebruik, maar begint erg smerig te worden als een tweede persoon ‘m op zijn neus zet.
  • Pruiken – zoals eerder gezegd raden wij pruiken af bij feesten en partijen..
  • Photo booth props die je zelf nog moet plakken op een stokje.. Dat is zonde, want daarmee zijn de props niet direct te gebruiken.

Meer leuke blogs over trouwen en photobooths?

Hopelijk heb je weer wat inspiratie opgedaan na het lezen van deze blog! Op onze site Fotobelevenis.nl staan veel inspirerende blogs voor bruidsparen zoals:

Plaats een reactie

Item added to cart.
0 items - 0.00