Polaroid foto’s afdrukken vanaf je mobiel? Fujifilm Instax Share SP-2

Mobiele telefoons vol met foto’s

Ik ben vast en zeker niet de enige op de wereld wiens telefoon continue vol zit. De ‘boosdoener’ hiervan is in mijn geval een veel te volle media bibliotheek.
Een selfie hier, een inspiratie foto daar. Mijn telefoon gaat overal met me mee en ik leg daardoor ook 90% van mijn herinneringen vast met mijn telefoon.
De andere 10% leg ik als fotograaf vast met mijn ‘professionele camera’s’.

Zo nu en dan (als het echt nodig is), leeg ik mijn telefoon op mijn computer en kopieer ik de foto’s naar mijn server. Na al aardig wat jaren op deze manier gewerkt te hebben, kan ik als ervaringsdeskundige zeggen dat ik de foto’s van mijn mobiele telefoon echt nooit meer terugkijk. Eigenlijk best wel zonde, omdat ik er zoveel mooie herinneringen mee fotografeer.
De mooiste foto’s plaats ik natuurlijk nog weleens op mijn Facebook pagina, maar daar houdt het dan ook echt bij op.

Polaroid printen van je mooiste foto’s

Bewaar de herinnering, door je foto direct uit te printen als polaroid foto. Dat kan natuurlijk bij verschillende afdruk service stations, maar met onze Fujifilm Instax Share SP-2 is dat thuis ook mogelijk!
Je hoeft dan ook niet meteen 60 foto’s af te drukken, maar je kan met 1 foto beginnen.
De mobiele printer bezit een eigen wifi-netwerk, waar je zeer eenvoudig mee kunt verbinden. Met de bijbehorende Fujifilm Instax Share App (gratis te downloaden), is het niet alleen mogelijk om foto’s uit je galerij af te drukken, maar ook direct selfies te maken en af te drukken.
Afgelopen jaar hebben we de polaroid printer zelf natuurlijk ook getest en de uitgeprinte foto’s hangen nog steeds op ons prikbord.
De Instax Share printer maakt gebruik van de Instax Mini film met fotoformaat 8.6cm x 5.4cm. Van die leuke kleine polaroid foto’s!

Polaroid printen vanaf je smartphone

Vervagen polaroid foto’s?

Deze vraag wordt geregeld gesteld, omdat je dit waarschijnlijk van de oude generatie polaroid camera gebruikers hebt gehoord.
Anno 2017 blijven ook de Instax foto’s analoog ontwikkelde foto’s. Leg je de Instax foto voorop je dashboard, dan zal je na enkele dagen al een vervaging of verkleuring van de foto zien.
Hangen de polaroid foto’s op je prikbord (uit direct zonlicht), dan zal de vervaging minimaal zijn.
Om je foto’s helemaal goed te bewaren, raden wij je altijd aan om de foto’s in een boek te plakken en dit boek in de kast te zetten:) Dan is de UV schade helemaal beperkt.

Waar kan ik de polaroid printer voor gebruiken?

Thuis

Huur de polaroid printer voor een paar dagen en druk thuis de leukste foto’s van je mobiele telefoon af! Meestal zijn 30 foto’s voldoende. Waarschijnlijk zit te twijfelen of je de printer dan ook maar niet meteen moet kopen. De printer is nog aardig prijzig en vanuit eigen ervaring kan ik vertellen dat je de printer na het afdrukken van de eerste 30 foto’s niet heel erg vaak meer zult gebruiken. Dat zou natuurlijk behoorlijk zonde zijn.

Bruiloft

Maak je bruiloft helelmaal compleet met de polaroid instax printer. Laat je ceremoniemeester (CM) met zijn of haar telefoon leuke foto’s maken van je gasten! Natuurlijk raden we daarbij onze fotoprops en selfie lamp bij aan om het feestelijke karakter goed te laten terugkomen in de foto’s. Vervolgens kan de CM de foto’s zelf op de Smartphone Printer afdrukken en door de gasten in laten plakken in het gastenboek. Je maakt hiermee een soort van Polaroid Fotobooth op je trouwlocatie.

De Instax Share SP-2 bezit ook een reprint knop. Hiermee kan de CM de foto nogmaals afdrukken en voorzien van een super leuk Kraft Look fotomapje. Het ultieme huwelijksbedankje.

Wil je het wat groter aanpakken? Dan raad ik je onze polaroid photobooth printer aan.

Foto activatie

Iedereen vind het toch leuk om een polaroid foto mee naar huis te nemen? Daarom is deze printer uitermate geschikt voor foto activatie doeleinden. De optie voor het direct delen op Facebook maakt het nog leuker. Voor het personaliseren van de foto leveren wij gepersonaliseerde polaroid sleeves.

Hoe de Instax Smartphone Printer werkt?

Huur de Instax Share direct

Fujiffilm Instax Share SP-2

Item added to cart.
0 items - 0.00