Weer een kring-zit-verjaardag dit jaar? Of maak jij het echt onvergetelijk!

Polaroid camera huren verjaardag

Ga jij dit jaar ook weer zo’n super gezellige ‘kring-zit-verjaardag’ vieren?

Waar iedereen net naast de verkeerde mensen zit en er achteraf helemaal niets aan blijkt te vinden?

Of..

Maak jij er een groot feest van en wil je die ongekend mooie momenten nooit meer vergeten?

In deze blog laat ik je zien hoe jij met een polaroid belevenis alle gasten helemaal blij kunt maken en een ‘onvergetelijke’ indruk achter kunt laten

Een tastbare herinnering voor het leven

Op je verjaardag nodig je vaak je beste vrienden en naaste familie uit. Mensen die je super dierbaar zijn.

Hoe gaaf is het dan als iedereen leuke foto’s met elkaar kan maken en daar ook een toffe polaroid foto van mee naar huis kan nemen.

Natuurlijk mag jij ook niet met lege handen achterblijven, vraag je gasten daarom ook om bijvoorbeeld een foto in een mooi album te plakken of op jouw prikbord te hangen.

Wat ik zelf altijd super leuk vind zijn persoonlijke boodschappen van je beste vrienden op de foto. Aan het einde van het feest heb je dan een te gek foto album met persoonlijke notes.

Met foto props maak je het helemaal leuk

Ik schrijf het vaker.. Ik ben een super grote fan van foto props. Je kent ze wel, van die items op een stokje waar je mee op de foto kan gaan. Het zorgt er vaak voor dat mensen net iets losser op de foto gaan en het breekt het ijs gewoon makkelijker.

Let er bij een polaroid foto wel altijd op dat mensen nog zichtbaar zijn, geef ze dus niet 10 foto props tegelijk mee. Het is zo jammer als ze helemaal onherkenbaar op de foto staan.

En weet je wat helemaal leuk is? We hebben deze fotoprops ook in verschillende verjaardags/ jubileum thema’s.

En, haal je de getallen uit het pakket, dan zijn ze ook voor elke andere verjaardag te gebruiken natuurlijk:)

In het onderstaande filmpje laat ik even snel zien wat er allemaal in zo’n props pakket zit! En inderdaad, ik ben geen YouTube ster, maar probeer er natuurlijk het mooiste van te maken.

Wat doe ik uiteindelijk met al die foto’s?

Er zijn tal van mogelijkheden voor de foto’s. Zelf heeft Marijn voor mijn 40ste verjaardag een super leuke foto collage gemaakt. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om de foto’s op je prikbord te plakken, op een lijntje te hangen of weet ik veel waar.

Op onze Pinterest pagina heb ik wat mooie inspiratie foto’s voor je samengesteld.

Wie gaat de foto’s eigenlijk maken?

Bij onze verjaardagen zet ik de polaroidcamera + extra foto’s altijd op de tafel neer. Een paar leuke foto props en een simpel bordje met de tekst ‘grab a prop, snap a polaroid’ doet meestal al wonderen.

Zijn er kinderen op jouw feest aanwezig?

Hou ze dan goed in de gaten, want op mijn feestjes schieten ze vaak de meeste foto’s.
Omdat ik het fijn vindt om zelf heerlijk van mijn feest te genieten, gebruik ikzelf altijd de Instax Wide 300 voor feestjes. Dit omdat deze camera gewoon super eenvoudig door Jan en Alleman is te bedienen.

Hoeveel foto’s moet ik ongeveer bestellen?

Voor een verjaardagsfeestje zou ik je ongeveer 2x zoveel foto’s als vrienden aan willen raden. Zo weet je zeker dat iedereen te gekke foto herinneringen voor jou en zichzelf kan maken. Het is natuurlijk super vervelend als na een uur alle foto’s al op zijn geschoten en slechts een deel van je vrienden op de foto staat.
Mocht je nou foto’s overhouden, dan kan je die (mits in gesloten verpakking) altijd retourneren. Wij rekenen daar slechts 5 euro voor een complete retour order voor door. Dit zijn onze adminstratieve kosten.

Hoeveel dagen van tevoren moet ik dit boeken?

Huren kan natuurlijk 1 dag van tevoren, maar zelf vinden we het altijd erg fijn om alles op tijd geregeld te hebben. Het helpt ons en vooral ook jou om de stress levels te reduceren.
We raden je hiermee zeker aan om minimaal 14 dagen voor aanvang van je feest de bestelling compleet te maken.

Eerder mag altijd, in de maanden juni en september hebben we het bijvoorbeeld altijd ongekend druk met bijvoorbeeld bruiloften.
Het zou zo zonde zijn als dan net al onze camera’s zijn verhuurd.

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Is het feestje helemaal uit de hand gelopen? Tja, dat kan natuurlijk weleens gebeuren.
Niets is er dan vervelender dan om 8 uur op te moeten staan om je polaroid camera te retourneren.
Daarom hebben wij de ‘lazy polaroid retour’ geïntroduceerd.
Je hoeft het pakket pas weer op de eerste werkdag (als jij daar dus aan toe bent) bij een Postnl punt in te leveren.

 

Zet jij het kaarsje op de taart?

Ik hoop je met deze blog natuurlijk weer geïnspireerd te hebben! Mocht je zelf nog wat toffe tips voor een onvergetelijke verjaardag hebben, dan kan je die onderaan bij de reacties neerzetten.
Op naar een top belevenis,

Jasper

 

Plaats een reactie

Item added to cart.
0 items - 0.00
× Hoe kan ik je helpen?