Sticker frame polaroid | maak je polaroid belevenis compleet

Ga jij binnenkort trouwen, een diplomering organiseren of een mooi evenement? Waarschijnlijk ben je dan ook aan het overdenken hoe je iedereen een leuk aandenken mee kunt geven als ultieme herinnering.

Toevallig al een gedacht aan het inzetten van een polaroidcamera met een daarbij behorende sticker frame voor de polaroid? Je kent ze wel, die leuke fotohoesjes voor de instant foto’s.

In deze blog laat ik je zien hoe jij deze polaroid belevenis ongekend kunt maken door een polaroid sticker frame aan je polaroid foto s toe te voegen.

De kracht van een polaroidfoto

Ik kan het niet vaak genoeg tegen mensen zeggen, maar wil je mensen een blijvende herinnering geven, dan is een polaroidfoto uit een instant camera echt een aanrader.

Mensen zijn tegenwoordig overspoeld met digitale foto’s en iets tastbaars komt echt bij ze binnen.

Het direct klaar principe van polaroidfoto’s werkt betoverend, mensen krijgen er spontaan een glimlach van op hun gezicht als ze de foto in hun handen hebben.

Als de foto langzaam ontwikkeld is de grijns helemaal niet meer te overzien. Natuurlijk wordt er dan als eerste een foto van de polaroidfoto gemaakt voor hun sociale media:)

De instant foto gaat mee naar huis en is echt zo’n blijvende herinnering die nog lang op het prikbord zal hangen als aandenken.

sticker-frame-polaroid-i-type-photoflyer

Polaroid fotomarketing

Natuurlijk is het weggeven van een polaroidfoto leuk om te doen, maar het is ook leuk om daar iets voor terug te krijgen. Hoe leuk zou het zijn als de ontvangers van jouw gratis polaroidfoto ambassadeurs van jouw merk gaan worden.

Hoe dan?

Hoe leuk zou het zijn als jij de gratis foto voorziet van een geweldig mooi stickerframe dat helemaal past binnen de look & feel van jullie bedrijf. Als mensen deze foto mee naar huis nemen, hangen ze de foto ook op hun prikbord! Zo blijft jouw marketingboodschap de aankomende jaren pronken op het prikbord of op de koelkast.

Het voordeel van een stickerframe t.o.v. een fotohoesje is natuurlijk ook dat ze de sticker niet meer van de foto af kunnen halen. Hiermee blijft de foto zijn marketingwaarde echt behouden.

Feel good marketing noemen wij het altijd maar. Mensen kijken met een glimlach naar jouw merk.

Waar zijn de sticker frames nog meer te gebruiken?

Fotomarketing/ merk branding is een grootgebruiker van stickerframes, echter worden de polaroidhoesjes ook gebruikt bij:

  • Diplomeringen – geef iedere geslaagde een persoonlijke herinnering mee;
  • Bruiloften – een uniek trouwbedankje met eigen design polaroidrandje;
  • Verjaardagen – samen met vrienden de tofste herinneringen maken;
  • Beurzen – trek ongekend veel bezoekers naar jouw stand voor een gratis fotomoment;
  • Huwelijksjubileum – met oude bekenden nieuwe herinneringen maken.

Is het sticker frame voor een polaroid te personaliseren?

Het sticker frame voor de polaroidfoto is zowel aan de voorzijde als achterzijde full-color te bedrukken met een eigen design. Zelf een leuk polaroid hoesje ontwerpen is eenvoudig zelf te doen via een bijbehorende designtemplate. Ben je zelf niet zo goed in het maken van een eigen design, dan kan onze vormgeefster je daar voor een kleine vergoeding bij helpen. Samen met jullie maakt ze dan een geweldig design dat voor een waar WOW effect gaat zorgen.

Sticker-frame-polaroid-i-type

Voor welk type polaroidcamera zijn jullie fotohoesjes?

Op dit moment zijn er alleen sticker mapjes voor de Polaroid Now en Polaroid One Step + bestellen. Deze twee type camera’s worden veelvuldig ingezet bij fotomarketing activaties de eenvoud van de camera’s. Naast het merk Polaroid verhuren wij ook Fujifilm Instax camera’s, voor dt merk bedrukken we ook fotoframe Instax wide en Instax square mapjes.

Fotostickers Polaroid bruiloft

Op zeer veel bruiloften worden (onze) polaroidcamera’s ingehuurd. In de meeste gevallen worden de gemaakte polaroidfoto’s ingeplakt in een gastenboek. Zelf vinden wij dit ook echt een ‘must do’ voor ieder bruidspaar dat een polaroidcamera huurt. Op deze manier behoud je als bruidspaar namelijk ook een ongekende mooie herinnering aan jullie trouwdag.

Sommige bruidsparen kiezen er ook voor om een polaroidfoto mee te geven als trouwbedankje. Natuurlijk is dit ook een leuke manier om de sticker frames toe te passen. De polaroidstickers zijn al vanaf een oplage van 40 stuks te bestellen en daarbij ook gaaf voor de wat kleinere/intiemere bruiloften.

Tip: Je hoeft niet voor iedere gasten een sticker frame te bestellen, veelal wordt er per koppel een foto meegegeven als aandenken. Dat scheelt weer iets in de kosten.

sticker-frame-polaroid-hoesje

Complete Polaroid belevenis huren?

Naast levering van fotostickers is het natuurlijk ook mogelijk om de bijbehorende Instax camera’s en polaroidfoto’s bij ons te bestellen. We helpen je maar al te graag om een complete Polaroid belevenis neer te zetten.

Het is daarbij ook zeker een aanrader om een leuk polaroid fotohoekje te maken met een leuke backdrop en feestelijke accessoires zoals foto props en ballonnen.

Wist je trouwens ook dat het mogelijk is om gepersonaliseerde fotoprops te laten maken? Tekstbordjes en gekke items op een stokje, geheel gemaakt in jullie stijl.

Neem voor alle mogelijkheden natuurlijk contact met ons op.

fotobooth-huren-gastenboek-backdrop-props

Plaats een reactie

Item added to cart.
0 items - 0.00