Foto Props | Just Married

12.95

Alleen maar grappige fotos’s

Dit pakket gaat je gasten ongekend veel fun en entertainment geven.
Het 20+ items pakket heeft voor iedereen wat leuke trouw gadgets en is perfect te gebruiken in photobooths of bij polaroid camera’s.

  • Meer dan 20 foto props.
  • De foto props zijn al geplakt op een stokje.
  • Speciaal voor bruiloften
  • Direct te gebruiken op locatie

Beschrijving

Stappen jullie op korte termijn het huwelijksbootje in en zijn jullie druk bezig met de oriëntatie op deze speciale dag?
Steeds vaker kiezen bruidsparen ervoor om een setje foto props aan te schaffen als leuk stukje entertainment voor de trouwdag.
Met dit leuke ‘Just Married’ pakket geef je alle foto’s natuurlijk meteen al de juiste sfeer mee.

Leuk om te zien bij dit soort foto props is vooral dat mensen al helemaal gek worden als ze de props zien staan. Veelal kunnen ze niet wachten om er leuke foto’s mee te maken met bijvoorbeeld hun smartphone.

In het onderstaande filmpje laat ik je precies zien wat je in het pakket kunt verwachten.

Waar kan je als bruidspaar de foto props voor inzetten?

Vaak zien we dat dit soort fotoprops veel bij fotobooths of polaroidcamera’s worden gebruikt. Met de toename van smartphone fotografie is ook onze mobiele polaroid fotoprinter een ongekend leuke oplossing. In alle gevallen gaat het erom dat jullie gasten met deze set photo booth props leuke en vooral gekke foto’s kunnen maken. Natuurlijk raden wij aan om de foto’s direct op locatie af te drukken, zo ontstaat er een te gekke herinnering aan jullie trouwdag.

Wil je nog meer herinneringen aan jullie trouwdag vangen? Leg dan een gastenboek neer bij de fotomachines en vraag mensen om een foto in het boek te plakken. Helemaal leuk is het als iedereen dan ook nog een persoonlijke huwelijkswens in het boek voor jullie achterlaat. Zo’n origineel gastenboek is later het naslagwerk waar ongekend van zal worden genoten.

In deze blog laat ik je trouwens nog 10 ongekende tips zien voor zo’n ongekende gastenboek herinnering.

Extra informatie

Gewicht200 g

Andere suggesties…