Aanbieding!

Foto Props | Mega Props Pakket

9.95

Dit Mega Foto Props Pakket is exclusief omdat er zo veel props in zitten. Namelijk 36 stuks! Dit is dan ook het grootste pakket dat we aanbieden.

De maten van de props zijn iets kleiner dan de gemiddelde props, maar nog steeds hanteerbaar en superleuk om mee op de foto te gaan.

Dit pakket gaat je ongekende fun opleveren, de props zijn allemaal al voorzien van een stokje.

Beschrijving

Ga jij op korte termijn een feestje vieren? Een bruiloft, een verjaardag of huwelijksjubileum?
Steeds vaker zien we dat mensen een setje foto props aanschaffen om wat ongekend leuke foto’s van hun vrienden of gasten te maken.
Het leuke aan dit mega foto props pakket is toch wel de hoeveelheid foto props die erin zitten.

In totaal zitten er 36 foto props in dit pakket en je kunt er vanuit gaan dat iedereen er graag leuke foto’s mee wilt maken.

In het onderstaande filmpje geef ik je een impressie van het pakket.

Waar kan ik deze mega foto props nog meer bij gebruiken?

Mensen die foto props aanschaffen doen dit vaak omdat ze een fotobooth, een polaroidcamera of een mobiele polaroidprinter hebben gehuurd.
Het kan zijn voor het trouwfeest, voor een 40-jarig jubileum of zomaar een feestje. Bij de fotomachine kunnen de gasten de leukste foto’s maken, het wordt nog leuker met de foto accessoires natuurlijk. Uit de meeste fotomachines komt ook direct een foto uit het apparaat rollen, het is vaak de unieke herinnering.

Wil je nou zelf ook een ongekende herinnering hebben aan de avond, dan is het misschien ook een goed idee om een gastenboek bij de fotomachine te leggen.
Het idee is dan dat mensen een foto in het boek plakken en daar meteen een leuke geluksboodschap bij schrijven. Het zal na afloop echt iets unieks zijn.

In deze blog kun je trouwens 10 te gekke tips vinden om het gastenboek een hit te maken.

Extra informatie

Gewicht120 g