Aanbieding!

Foto Props | 40ste verjaardag

12.95

Maak je 40ste verjaardag ongekend leuk!

Gefeliciteerd! 40 jaar en je ziet er nog steeds zo ongekend goed uit!
De 30 in je leeftijd is verleden tijd, een milestone om te vieren.
Deze photo booth props zijn super leuk te gebruiken op de feestavond zelf!

Waarom jij hier ongekend van gaat genieten:

  • Je hoeft de fotoprops niet nog zelf te plakken op een stokje
  • Mooie grote fotoprops, voor super gave foto’s
  • Een ongekend leuk cadeau
  • De items zijn van stevig karton gemaakt

Beschrijving

Vier jij binnenkort je 40ste verjaardag? Of ken je toevallig iemand die op korte termijn 40 jaar gaat worden? In beide gevallen is het natuurlijk heel erg leuk om deze mijlpaal in het leven uitgebreid te vieren en feestelijk uit te pakken.

Deze set van leuke photo booth props met het thema 40 jaar verjaardag voegen echt iets toe an de party. Stal de props ergens leuk uit in een vaasje en je zult zien dat alle gasten deze feestelijke accessoires snel weten te vinden.
Naast verjaardagen is deze set fotoprops ook uitermate geschikt voor huwelijksjubilea. De tekst ‘I came for the cake’ is hier natuurlijk ook altijd van toepassing.

Om het feest helemaal compleet te maken zijn de props allemaal al voorzien van een stokje, zodat je ze op locatie direct kunt gaan gebruiken.

In de onderstaande video laat ik je precies zien wat je van dit pakket kunt verwachten.

Hoe kan ik deze 40 jaar photo booth props nog meer inzetten?

Veel mensen die de 40 jarige fotoprops aanschaffen geven ook daadwerkelijk een leuk feestje. In sommige gevallen pakken ze nog wat extra uit met een fotobooth, een polaroidcamera of een mobiele fotoprinter. Mensen plaatsen zo’n fotomachine op hun feestje en laten alle aanwezigen met de 40 jaar props leuke foto’s maken. Lachen, gieren, brullen, het is een ongekend leuk stukje entertainment.
Groot voordeel van de meeste fotomachines is het feit dat ze ook direct een echte foto af kunnen drukken. Zo’n fotoprint is voor veel mensen een uniek aandenken aan deze dag.
Wil je de herinnering aan je 40ste verjaardag helemaal compleet maken, dan raden wij je aan om naast de fotomachine ook een gastenboek neer te leggen. In dit gastenboek kan iedereen dan een leuke foto plakken en een leuke persoonlijke boodschap voor je schrijven.
Zo’n gastenboek is echt iets wat je over een paar jaar uit de kast trekt en daarbij nog ongekend zult genieten.

In deze blog geef ik je nog 10 tips om ervoor te zorgen dat het gastenboek op jouw verjaardag ook echt een succes gaat worden.

 

 

De meeste fotomachines kunnen direct een foto afdrukken, hetgeen dan een ultiem aandenken aan het feestje is.
Wil je zelf ook de herinnering vastleggen? Bij de inhuur van fotomachines raden wij zelf altijd een gastenboek aan waar mensen een foto in kunnen plakken en eventueel een leuke boodschap achter kunnen laten. Van mijn eigen 40ste verjaardag heb ik ook zo’n ongekend leuk boekje liggen, het doet je na een paar jaar beseffen dat iedereen toch weer ouder is geworden:)
Om ervoor te zorgen dat het gastenboek een ongekende hit gaat worden heb ik een leuke blog geschreven met daarin 10 tips voor een succesvolle inzet.

Maak je 40ste verjaardag ongekend met deze foto props.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…